Condiţii ideale pentru olteni în Antalya

0
125

Primul stagiu al Universităţii se va desfăşura la hotelul Limra din Kirish, iar cel de-al doilea în Belek, la Kaya Palazzo

Condiţii de cel mai înalt nivel pentru o echipă de Liga I vor fi pentru jucătorii Universităţii Craiova în Antalya, unde vor efectua două cantonamente în perioada următoare. Pe 12 ianuarie, alb-albaştrii lui Cârţu şi Săndoi vor decola spre Antalya, pentru primul cantonament al iernii. Jucătorii Universităţii Craiova vor fi cazaţi în perioada 12-26 ianuarie la Hotel Limra din localitatea Kirish, situat la 7 km de oraşul Kemer şi 62 km de aeroportul din Antalya. Hotelul Limra,  de 5 stele, amplasat pe malul mării, oferă 6 piscine înconjurate de portocali, o plajă privată şi un centru spa, prevăzut cu o baie turcească şi o saună. Limra are 7 restaurante, 6 piscine şi un centru de fitness, cu dotări complete. Hotelul este situat la 70 km de Aeroportul din Antalya. În această perioadă, staff-ul tehnic al Universităţii va pune accent preponderent pe pregătirea fizică, fiind programate 3 meciuri amicale, două cu formaţii din ligi inferioare din Turcia, iar unul, pe 25 ianuarie, cu ruşii de la Anji Mahacikala.

Kaya Palazzo, locaţie deja obişnuită

În cel de-al doilea stagiu de pregătire al acestei ierni, ce se va desfăşura în perioada 29 ianuarie – 12 februarie, craiovenii vor fi cantonaţi la Kaya Palazzo, resort din staţiunea Belek, în care echipa din Bănie a petrecut şi cea de-a doua parte a pregătirii de acum un an. Situat la malul mării, Kaya Palazzo Golf Resort all inclusive are plajă privată, mai multe terenuri de tenis de câmp, dar şi trei terenuri de golf se găsesc în apropiere. Serviciul all inclusive include mese de mic dejun, prânz și cină. Complexul are 5 restaurante. Centrul oraşului Belek este la 5 kilometri. În cele două săptămâni de pregătire sunt programate 7 jocuri de verificare, 6 adversari cunoscuându-se deja: Wisla Cracovia, Kuban Krasnodar, Sheriff Tiraspol, Pogon, FC Shanghai şi Pakhator.