Reghe: “Am pierdut pe mâna noastră, nicio echipă nu ne-a pus la perete”

0
374

După remiza de la Botoşani, antrenorul Universităţii Craiova, Laurenţiu Reghecampf, a avut un discurs realist, concluzionând că elevii săi au luat numai un punct în ultimele patru meciuri din cauza propriilor naivităţi. Practic, la Farul, meciul a fost dominat de Universitatea şi s-a pierdut pe final, la unica ocazie clară a gazdelor, la Piteşti, alb-albaştrii au avut 1-0 şi meciul la discreţie, iar Creţu a luat roşu şi Screciu le-a oferit gazdelor un gol, cu FCSB, la 2-2, s-au ratat ocazii mari şi s-a primit gol în prelungiri, iar la Botoşani, Ştiinţa a ratat penalty la 1-1 şi a primit imediat gol din ofsaid.

”Singuri am pierdut două puncte. Din nou, greșeli foarte mari, mai ales în apărare. Aștept mai multe de la jucători, pentru că au experiență. Dacă ne dorim să câștigăm campionatul, nu avem cum să arătăm așa. Ne speriem de un mini pressing, jucătorii trebuie să aibă curajul necesar să joace fotbal, pentru că doar asta îmi doresc. Trebuie să aibă curaj, că nu le ia nimeni capul. Facem greșeli foarte mari și nici nu marcăm la câte ocazii avem. Am ratat și 11 metri. Primim niște goluri… Este păcat, pierdem puncte și doar noi suntem vinovați. N-am întâlnit nicio echipă care să ne pună cu jocul la perete și să câștige meciul. Le-am spus la pauză ce trebuiau să audă, că nu e normal să conduci jocul și să intri la cabine cu 2-1 în dezavantaj. Obiectivul rămâne câștigarea campionatului, clar, cât timp avem șanse, luptăm până la capăt”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

„Din păcate, am luat doar un punct. Dar ce putem face, ne gândim acum la meciul de la Voluntari. Mister a avut o ședință cu noi la pauză, ne-a spus ce am făcut bine și ce nu. Trebuie să fim mai atenți la fazele defensive. Nu comentez arbitrajul. Nu știu ce s-a întâmplat la pauză, în tunel. Cred că a fost o mică ceartă. Ne așteaptă un meci foarte greu la voluntari. Avem nevoie de cele 3 puncte și e foarte important acest meci pentru noi”, a spus și Dan Nistor.