ISJ Dolj scoate noi posturi didactice la concurs

0
52

După o pauză de două săptămâni, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dolj scoate, din nou, posturi didactice la concurs. În această săptămână sunt declarate libere două catedre de învăţător la Ghindeni şi Podari şi un post de educator la Vârvoru de Jos. De asemenea, pentru profesorii de Educaţie fizică şi sport sunt libere 12 ore la Mârşani şi 10 ore la Orodel. Şi de această dată motivele vacantării catedrelor sunt variate.

„Postul de învăţător din Ghindeni a rămas liber întrucât titularul a solicitat concediu pentru creşterea copilului, iar la Podari a fost un suplinitor care a renunţat la catedră. Şi la Vârvoru de Jos educatoarea a renunţat la detaşare. În ceea ce priveşte orele de Educaţie fizică şi sport, acestea au fost acordate la plata cu ora, iar cadrele didactice care le ocupau au refuzat să le mai efectueze”, a precizat Alexandrina Năstase, inspector şcolar general adjunct al Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Catedrele vacante se pot ocupa pe baza de cerere depusă la secretariatul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, până astăzi la ora 12.00. Candidaţii trebuie să fi participat la sesiunile de examene pentru suplinitori din perioada 2008-2011 şi să aibă minimum nota 5. Dacă normele şi fracţiunile de norme nu se vor ocupa prin cerere, fiecare unitate de învăţământ va organiza, vineri, examen scris.