Centrul Medical „Dr. Ianoşi”, cel mai mare centru laser din România

0
2912

Centrul Medical „Dr. Ianoşi” este recunoscut în Craiova şi nu numai, prin cele mai bune servicii medicale în domeniul estetic şi dermatologic. Înfiinţat în urmă cu cinci ani de o familie de medici, Simona şi Gabriel Ianoşi, centrul a reuşit, în acest interval de timp, să se doteze cu aparate de ultimă generaţie în domeniu, unele dintre ele unicat în ţară, devenind astfel cel mai mare centru laser din România. Activitatea a început cu numai trei angajaţi şi două aparate. În prezent, Centrul numără 20 de angajaţi şi nu mai puţin de 14 aparate laser, de la cei mai renumiţi producători din lume, lucru posibil şi datorită implementării unor proiecte pe fonduri europene. Platformele laser Sciton, Palomar, laserul Candela sunt doar câteva exemple din „arsenalul” Centrului Medical „Dr. Ianoşi”.

Peste un milion de euro au fost investiţi în acest Centru, cea mai mare parte fonduri europene nerambursabile, aceste investiții permițând dezvoltarea unui puternic departament de dermatologie estetică, dar și a unuia de chirurgie. „Dermatologia estetică a fost o ramură medicală mai puţin dezvoltată în Craiova. Este însă de mare actualitate peste tot în lume. A luat amploare, dar necesită o investiţie foarte mare, foarte multe cursuri şi foarte multă pregătire. Este un domeniu frumos, dar greu. În nici o ţară a lumii dotarea unei clinici private de dermatologie estetică nu poate fi superpozabilă cu cea a unui spital de stat. Procedurile nu sunt decontate de CAS şi, atunci, într-un spital de stat, unde medicina este gratuită, nu pot exista astfel de aparate şi nici procedurile respective. Avem aparate care acoperă tot domeniul dermatologiei clasice şi estetice”, a explicat dr. Simona Ianoşi, managerul centrului.

Pacienţii din străinătate vin şi se tratează la Craiova

În fiecare lună, pacienţi din străinătate, dar şi din restul ţării se tratează la Craiova pentru probleme legate de acnee, Centrul Medical deţinând cel mai performat aparat cu vacuum și IPL din România, lansat la nivel mondial acum doi ani, dar numeroase alte afecțiuni sunt tratate aici. Evaluarea tumorilor cutanate se face folosind cel mai performant dermatoscop full HD din ţară; cu ajutorul său pot fi vizualizate tumorile de piele în profunzime, ajutându-i astfel pe medici să pună un diagnostic precoce al aluniţelor cu probleme. Tumorile depistate sunt tratate apoi fie prin intervenţie chirurgicală, fie prin laser. Pe de altă parte, sunt tot mai multe persoane care solicită corectarea ridurilor, rejuvenarea sau remodelarea corporală. Este un fenomen care a luat amploare, iar medicii descoperă, cu surprindere, că pacienţii au învăţat foarte multe despre proceduri precum injectarea de acid hialuronic, injectarea de toxină botulinică sau tratamentele cu laser fracţional şi radiofrecvenţă. „Putem face tot ce înseamnă reîntinerirea pielii, de la ştergerea ridurilor fine sau a celor profunde la ştergerea cicatricilor post-acneice, post-traumatice, operatorii. În curând, pacienţii noştri vor putea beneficia de lipoliza asistată laser, cea mai avansată metodă din lume la această oră”, completează dr. Simona Ianoşi.

Tehnologia laser, la mare căutare

Pentru epilarea definitivă, centrul oferă două metode – una laser, considerată standardul de aur în epilarea definitivă, şi epilarea cu ajutorul unui aparat de lumină pulsată, pentru fototipuri de culoare închisă. Remodelarea corporală se realizează printr-o combinaţie de radiofrecvenţă şi ultrasunete, iar în următoarele luni, la acestea se va adăuga şi lipoliza. Tehnologia laser este adesea completată de tehnici noninvazive precum injectarea de toxină botulinică sau de acid hialuronic. Centrul se dezvoltată an de an, ambiţia echipei fiind foarte mare. Ei ştiu că în acest domeniu nu poţi să baţi pasul pe loc pentru tehnologia avansează şi ea odată şi pretenţiile clienţilor. „Intenţionăm să construim un mic spital, cu 25 de paturi, laborator, sală de operaţii, departament de anatomie patologică. Suntem mândri că am reuşit să realizăm atât de multe în aceşti cinci ani şi sperăm să continuăm la fel. Cert este că fără echipa noastră de medici şi asistenţi nu am fi ajuns aici, aşa că mulţumirile noastre către ei se îndreaptă”, a spus dr. Simona Ianoşi.

Cum puteţi contacta echipa Centrului Medical „Dr. Ianoşi”:

  • La adresa bulevardul „Carol I” nr. 99
  • La numerele de telefon 0723.736.475, 0351.178.448, 0251.414.700
  • Pe web: www.drianosi.ro, www.facebook.com/drianosi