Craiovean decedat în accident pe Centură

0
67

Un craiovean de 23 de ani, Alexandru Grămadă, care se ocupa, împreună cu tatăl său, de administrarea Şcolii de şoferi „Iulcost” din Craiova, şi-a pierdut viaţa, ieri-dimineaţă, într-un accident de circulaţie petrecut pe Centura de Nord a Craiovei.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că, ieri-dimineaţă, în jurul orei 5.30, Alexandru Grămadă, de 23 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un autoturism marca BMW ce-i aparţine, pe DN 65 F, Centura de Nord a Craiovei, într-o uşoară curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă spre dreapta şi s-a izbit de un cap de pod din beton. Impactul a fost deosebit de violent, tânărul pierzându-şi viaţa în urma leziunilor suferite. Din câte se pare, acesta se întorcea de la o nuntă şi era singur în maşină.

„Din cercetările poliţiştilor se pare că evenimentul s-a petrecut pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto. Poliţiştii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a mecanismului de producere a evenimentului rutier”, ne-a declarat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.