Cântăreaţa de muzică populară Rela Lucan, găsită moartă în casă

0
90
Rela Lucan

Cântăreaţa de muzică populară Rela Lucan, în vârstă de 45 de ani, din Craiova, a fost găsită decedată, vineri seara, în apartamentul său din Craiova. Poliţiştii craioveni au fost anunţaţi de fiica femeii că a găsit-o pe aceasta căzută în cadă. Un echipaj al Secţiei 5 Poliţie Craiova şi o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dolj au ajuns la locuinţa Relei Lucan, medicii neputând face altceva decât să constate decesul acesteia, cel mai probabil din cauza unui stop cardio-respirator.

Uşa de acces în locuinţă era încuiată, cea care a descuiat fiind fiica ei, iar pe trupul neînsufleţit nu au fost descoperite urme de violenţă, astfel că decesul are la bază cauze naturale, din primele date. “Pe trupul neînsufleţit al femeii nu au fost descoperite urme vizibile de violenţă, dar cadavrul a fost ridicat şi depus la morgă, pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului”, a precizat agent principal Amelia Căprărin, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

Rela Lucan s-a născut pe 17 martie 1968, în judeţul Dolj. A devenit, în timp, o cunoscută şi apreciată cântăreaţă de muzică populară: în anul 2007 şi-a lansat primul album, intitulat „Crâşmăriţă, crâşmăriţă”, iar în anul 2009, pe cel de-al doilea.