Razie rutieră de amploare în Dăbuleni şi Bechet

0
103

razie rutiera 1Efective ale Serviciului Rutier Dolj – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu agenţi rutieri din cadrul formaţiunilor rutiere Dăbuleni şi Bechet au executat o acţiune, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în scopul prevenirii şi combaterii conducerii pe drumurile publice a autovehiculelor de conducători auto aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii au acţionat atât în cele două localităţi, cât şi pe drumurile din zonă, zeci de autovehicule fiind oprite pentru verificări. Din fericire, cei mai mulţi dintre şoferii opriţi au respectat prevederile legale.

„Ca urmare a abaterilor constatate pe parcursul raziei, au fost aplicate 12 sancţiuni contravenţionale de peste 11.000 lei, dintre care 3 amenzi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, împotriva şoferilor depistaţi sub influenţa alcoolului fiind luată şi măsura reţinerii permisului de conducere”, ne-a declarat agent-şef adjunct Amelia Barbu, din cadrul Biroului de presă al IPJ Dolj.

razie rutieraDe asemenea, în cadrul acţiunii, în localitatea Sadova, poliţişti din cadrul Biroului Drumuri Naţionale şi Europene l-au depistat în trafic pe Daniel S., de 43 de ani, cu domiciliul în comuna Sadova, care a condus o autoutilitară fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Poliţiştii au întocmit în cauză dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis pentru nici o categorie, după cum au mai precizat reprezentanţii IPJ Dolj.