Expoziţie de tehnică militară pentru elevii doljeni

0
90


Brigada 2 Infanterie „Rovine” se înscrie în programul “Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun” prin derularea, în parteneriat cu Ministerul Educaţiei Naţionale, a mai multor activităţi dedicate elevilor în perioada 06.04 – 10.04.2015.

Astfel, astăzi, începând cu ora 09.00, la sediul Batalionului 325 Artilerie “Alutus” sunt aşteptaţi elevi de la mai multe colegii şi şcoli gimnaziale din municipiul Caracal. Aceştia vor  viziona o expoziţie de tehnică militară şi vor avea posibilitatea să viziteze spaţiile interioare ale unităţii militare din strada Înfrăţirii, nr.7. Începând cu orele 12.30, la Cercul Militar din Caracal, Muzica Militară a garnizoanei Craiova va oferi elevilor un spectacol muzical.

Mâine, începând cu ora 09.00, Batalionul 20 Infanterie “Dolj” va fi gazda elevilor de la mai multe colegii şi şcoli gimnaziale din municipiile Craiova, Balş şi Filiaşi. Militarii craioveni vor prezenta o expoziţie de tehnică militară, precum şi un vernisaj de fotografie cu imagini despre misiunile interne şi internaţionale la care aceştia au participat. De asemenea, elevii vor avea ocazia să viziteze şi sala de tradiţii a Batalionului 20 Infanterie “Dolj”. Ziua dedicată elevilor se încheie la Cercul Militar dinCraiova, unde aceştia vor putea viziona un spectacol muzical susţinut de Muzica Militară a garnizoaneiCraiova, începând cu orele 12.30.