Tudor Gheorghe va relua, pe 14 mai, la Craiova spectacolul „Rândunici printre lozinci”

0
143

Anunțat inițial a avea loc în prima zi de Mărțișor, în sala Teatrului Național „Marin Sorescu”, cel mai recent spectacol al lui Tudor Gheorghe, „Rândunici printre lozinci”, va mai avea o reprezentație la Craiova pe 14 mai, de la ora 19.00. Decizia a fost luată ca urmare a numărului mare de solicitări din partea publicului, după ce biletele la concertul din 1 martie s-au epuizat la vânzare. Cu o nouă orchestrație a dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu și o interpretare inedită, așa cum maestrul ne-a obișnuit, muzica anilor ’60-’70 va prinde viață alături de membrii orchestrei Concertino din Chișinău.

«„Olteanul universal” a fost dintotdeauna un îndrăgostit de poezia şi muzica românească și s-a gândit să creeze un nou spectacol pentru cei nostalgici și nu numai pentru ei, ci și pentru tinerii care vor să cunoască frumusețea poeziei cântate și recitate în anii ’60-’70, transformându-le amintirea și poveștile într-o realitate. Tudor Gheorghe se va lupta, prin „exorcizare muzicală”, cu nostalgia, având cele mai frumoase unelte: poezia şi melosul românesc», precizează organizatorii.

Biletele, la prețul de 100 lei, se găsesc pe www.tudor-gheorghe.ro şi la casa de bilete a Teatrului Național din Craiova (strada „A.I. Cuza” nr. 11, tel. 0251.413.677), deschisă de luni până vineri între orele 11.00-19.00, iar sâmbăta și duminica, de la 12.00 la 19.00.