Lui Gardoș îi pare rău de Piți, dar e ok și cu Papi

0
247

În lotul Universităţii Craiova care a plecat în Antalya se află şi fundaşul Florin Gardoş, care va reveni astfel pe teren după o altă accidentare gravă. „Mie îmi era cam dor de muncă, mereu se întâmpla ceva și pierdeam cantonamentul. Din punct de vedere medical, sunt aproape 100%, mai am doar anumite lucruri, dar va fi bine. Doamne ajută să fiu bine, asta îmi doresc de câțiva ani. Nu-mi explic de ce mă accidentez, tot timpul a fost ceva, dar sper să fie bine anul acesta. Oricum, nu sunt omul care să renunțe” a spus Florin Gardoş la plecarea alb-albaştrilor spre Antalya.

Jucătorul de 31 de ani a fost adus la Steaua în urmă cu un deceniu de Victor Piţurcă, de la Concordia Chiajna, şi spune că îi pare rău că Piţi a părăsit Craiova, dar în acelaşi timp declară că va fi bine şi cu Cornel Papură, cu care a lucrat în vara trecută: „Nu pot să zic că e un regret că nu am lucrat cu Pițurcă la Craiova, lucrasem și la Steaua acum 10 ani,  dar îmi pare rău că a plecat. Va fi bine și cu domnul Papură, am lucrat cu dânsul și a fost ok”.

Florin Gardoş s-a accidentat în luna iulie a anului trecut, la returul din Europa League cu Sabail. Intrat pe teren pe final, în locul lui Kelic, Gardoş a suferit o ruptură de ligamente încrucişate. Gardoş s-a confruntat cu prima accidentare gravă în 2015, pe vremea când evolua la Southampton. După sosirea în Bănie, în urmă cu doi ani, s-a accidentat din nou, din cauza gazonului de atunci de pe „Ion Oblemenco”. La revenire, Gardoş nu a apucat să joace prea mult, intrând în conflict cu antrenorul de atunci al Craiovei, Devis Mangia, care l-a trimis la echipa a doua. Împrumutat la Poli Iaşi de olteni, stoperul a suferit o fractură de piramidă nazală la primul meci pentru formaţia moldoveană. În sfârşit, după revenirea la Craiova, Gardoş s-a „rupt” din nou, la acel meci din cupele europene şi va reveni pe teren după o jumătate de an de pauză.