Bancu: “Sper să ne întoarcem cu un alt stil de joc”

0
306

Nicuşor Bancu a plecat cu lotul Științei în Antalya, dar nu știe dacă va prinde vreun amical, fiind în perioada de recuperare după ruptura musculară suferită la meciul cu FCSB. Căpitanul Științei a făcut o declarație interesantă la plecare, spunând că stilul de joc al echipei în mandatul lui Pițurcă nu a fost unul potrivit și vrea ca după stagiul cu Papură “să ne întoarcem cu un joc mult mai bun”.

„Încă nu sunt bine. Dureri nu mai am, au trecut, dar nu pot spune cât mai am de stat. Totul depinde de recuperarea pe care trebuie să o fac în Antalya, cu doctorul şi cu ceilalţi din staff. Mai târziu o să aflu şi perioada pe care trebuie să o stau. Suntem obişnuiţi cu aceste stagii. Sperăm să revenim cu forţe proaspete şi să fim într-o formă mai bună. Sperăm să ne întoarcem cu bateriile încărcate şi cu un alt stil de joc, pentru că am suferit puţin în ultimele meciuri, nu prea am jucat cum trebuie. De aceea a apărut şi dezamăgirea din partea suporterilor şi chiar şi a noastră. Acum, cu domnul Papură trebuie să ne întoarcem cu un joc mult mai bun şi să mulţumim pe toată lumea.  Sincer nu mă aşteptam la aceste schimbări. Credeam că o să plecăm în aceeaşi formulă în Antalya, dar nu este de datoria mea să comentez acest lucru. S-a întâmplat aşa, iar noi încercăm să ne facem treaba şi cu domnul Papură, care este acum antrenorul nostru, aşa cum am făcut cu el şi înainte“, a spus Bancu.

Bancu este convins că venirea lui Dan Nistor în Bănie va aduce un mare plus în jocul echipei:„L-am câştigat pe Nistor, un jucător foarte bun. Îl ştiu de la echipa naţională şi mă bucur că a venit la noi. Cu siguranţă ne va ajuta foarte mult, pentru că a demonstrat că este un jucător valoros“.