Dolj: Intervenții ale ISU Dolj în ultimele 24 de ore

0
84

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru asigurarea măsurilor P.S.I, o intervenție S.V.S.U., două intervenții pentru salvare animale, o intervenție asistenţă medicală de urgenţă aeriană și în 17 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Astfel, SVSU Pleniţa a intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la gospodăria lui Victor N., în comuna Pleniţa, unde au ars aproximativ 4 m.p. planşeu scândură lemn, din cauza neprotejării termice a coşului de fum. Detaşamentul Pompieri Calafat a asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor pentru manifestările publice cu ocazia sărbătoririi religioase ,, Botezul Domnului” care s-au desfăşurat  la Mânăstirea Maglavit, Calafat şi Cetate.

Secţia Pompieri Băileşti  a intervenit cu un echipaj pentru degajarea unui cal căzut într-un canal magistral de irigaţii cu o adâncime de aproximativ 10 m, în zona fostul IAS Bădeşti, în mun. Băileşti. Animalul a fost salvat.