Milan, prima înfrângere după 24 de meciuri

0
454

Singura echipă neînvinsă în perioada răspândirii virusului, Covid-19, AC Milan-lider în Seria A-, a înregistrat primul eşec după o perioadă de 24 de meciuri, joi seara, pe teren propriu cu Lille. Cei mai buni jucători ai formaţiei franceze, singura care a obşinut o victorie în cupele europene în această saptamănă au fost: Yusuf Yazici. Renato Sanchez şi portarul Nike Maignan. În 15 partide pe teren propriu, în faţa echipelor franceze, AC Milan avea 10 victorii, 4 remize şi o înfrângere (0-2) în 2006, în faţa….. celor de la Lille.

AC Milan se află în grupa H împreună cu Lille, Sparta Praga şi Celtic, ultimele două formaţii fiind învinse de milanezi, în primele două runde ale grupei. Cu două victorii obţinute în primele două meciuri, formaţia antrenată de Stefano Pioli a reuşit contraperformanţa de a stopa cea mai bună serie de invincibilitate a unui club din Europa, prin înfrângerea provocată de atacantul celor de Lille, turcul Yusuf Yazici, care a marcat toate cele 3 goluri în partida dintre cele două formaţii, AC Milan-Lille.

Nici măcar Zlatan Ibrahimovic nu a izbutit să incerce să reducă scorul de unul singur, fiind înlocuit în minutul 62 cu Ante Rebic.

 

Milan coboară pe locul doi în clasament la doar un punct în faţă de liderul grupei H, Lille, cu 1 punct.