Şcoala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” pe harta Europei

0
72

In perioada 20-26 octombrie 2018, o echipă formată din patru elevi şi două cadre didactice din cadrul Şcolii Gimnaziale ,,Mihai Eminescu” Craiova a participat la a doua întâlnire transnaţională de proiect din cadrul parteneriatului strategic în domeniul scolar Erasmus + , axa K2, cu titlul  ”ARTISTIC APPROACH TO BUSINESS EDUCATION, ENTREPRENEURSHIP AND CULTURE ”, organizată de Agrupamento de Escolas de Silves, Portugalia.

Activitatea a reunit participanţi din 5 ţări europene Bulgaria, România, Croaţia, Polonia, Portugalia.  Proiectul este finanţat de U.E. şi este implementat  în perioada 2017-2019 .

Ideea proiectului   este aceea de abordare artistică a educației pentru afaceri, antreprenoriat și cultură și de a dezvolta elevilor abilitatea de a fi antreprenori și de a avea conștiință ECO prin artă.

,,Considerăm că activitatile desfăşurate până în prezent sunt asociate cu câştiguri ,, academice,,  şi au dus învăţătura  dincolo de clasă , au oferit elevilor oportunităţi de relaţionare excelente, au dat elevilor un sentiment de responsabilitate, mândrie şi autostimă” , ne-a declarat doamna profesor  Silvia Cârţu, director al şcolii.