Minori prinşi furând din autoturism

0
385

În noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 00.30, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflaţi în timpul executării unei misiuni de menţinere a ordinii publice, în sistem integrat, în municipiul Craiova, au surprins în flagrant doi minori ce sustrăgeau bunuri dintr-un autoturism.

Jandarmii i-au oprit şi i-au legitimat, constatând că sunt M. F., de 12 ani din Craiova şi R. G., de 13 ani, din Băileşti, iar în urma verificărilor au constatat că tinerii reuşiseră să sustragă, prin forţarea portierei, un portmoneu, ce conţinea peste 300 de lei şi un card bancar, dintr-un autoturism Skoda Octavia, aflat în parcarea blocului M 12, din str. Nicolae Bălcescu.

Oamenii legii au întocmit actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar cei doi tineri au fost conduşi la Secţia 1 Poliţie Craiova şi au fost predaţi, împreună cu documentele întocmite, pentru continuarea cercetărilor. „Cu ocazia verificărilor efectuate în cauză a fost identificat şi proprietarul autoturismului căruia i-au fost restituite bunurile sustrase”, au precizat reprezentanţii IJJ Dolj.