Microbuz furat din Italia, descoperit la PTF Calafat

0
154

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Calafat au descoperit, marţi, un microbuz în valoare de 45.000 lei care figura ca fiind furat din Italia. Bărbatul care se afla la volan este acum cercetat penal.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Dolj, în cursul zilei de marţi, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră cetăţeanul român Oprea P., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui  microbuz  marca Daimler cu numere de înmatriculare italieneşti. În urma verificărilor specific în bazele de date, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat că microbuzul figurează ca fiind furat din Italia, din data de 29 martie 2014.

“Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt, iar microbuzul în valoare de 45.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul S.T.P.F. Calafat până la finalizarea cercetărilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Dolj, comisar şef Romică Ivănoiu.