Răniţi grav în timp ce-şi aduceau o rudă din spital să moară acasă

0
308

Un accident deosebit de grav s-a petrecut, ieri-dimineaţă, pe raza comunei Rojişte, în satul Tâmbureşti. Două persoane au ajuns la spital în stare gravă, o alta a scăpat cu leziuni uşoare, însă femeia pe care cei trei o aduceau acasă, de la spital, a decedat. Pentru că nu se ştie exact dacă şi-a pierdut viaţa ca urmare a accidentului sau din cauza afecţiunilor medicale grave de care suferea, femeia decedată a fost transportată la morgă, pentru efectuarea autopsiei.

Potrivit poliţiştilor de la Serviciul Rutier Dolj, din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, ieri-dimineaţă, puţin după ora 6.30, Dinu Anghel, de 25 de ani, din comuna Dobreşti, în timp ce conducea un autoturism Volkswagen Passat pe DN 55, dinspre Craiova către Bechet, în comuna Roţişte, satul Tâmbureşti, nu a adaptat viteza de deplasare într-o curbă la stânga şi a pierdut controlul direcţiei, răsturnându-se în afara părţii carosabile. În urma accidentului, atât şoferul, cât şi Elena Randvall, în vârstă de 59 de ani, pasageră în autoturism, au suferit leziuni grave, fiind transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, tot acolo ajungând şi o altă pasageră, Vasilica Anghel, de 51 de ani, tot din comuna Dobreşti.

Ironia sorţii este că cei trei veneau chiar de la spitalul din Craiova, de unde luaseră o rudă, pe Constantina Ţenea, de 71 de ani, tot din Dobreşti. Cea din urmă, bătrână şi grav bolnavă, ceruse externarea fiindcă voia să moară acasă, în patul ei. Din nefericire, n-a mai ajuns acasă. În momentul sosirii echipajului de la Rutieră la locul accidentului, Constantina Ţenea decedase. Însă, pentru că nu prezenta, cel puţin la prima vedere, leziuni provenite din accident care să-i fi putut provoca decesul, cadavrul ei a fost ridicat şi dus la morgă, unde urmează să se efectueze autopsia, pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului, după cum au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.