Universitatea Craiova s-a impus în amicalul cu Metaloglobus

0
232

Universitatea Craiova a câştigat cu 2-0 amicalul susţinut astăzi, cu divizionara secundă Metaloglobus Bucureşti, la Poiana Braşov, acolo unde echipa lui Laurenţiu Reghecampf se află în cantonament.

Francezul Lyes Houri, la primul său meci pentru Ştiinţa, a deschis scorul în minutul 29, el fiind utilizat pe postul de atacant stânga. Al doilea gol a fost reuşit de Atanas Trică, în minutul 49, nepotul lui Ilie Balaci reuşind primul său gol pentru echipa mare a Universităţii Craiova, pentru care a debutat în ultima etapă a campionatului trecut. Totodată, Alexandru Creţu, ultimul transfer al formaţiei din Bănie, a fost folosit din primul minut de Reghe, el evoluând pe postul de închizător. Partida de la Poiana Braşov nu a fost deschisă publicului, în timp ce al doilea amical al Universităţii, cel cu KSE Tg. Secuiesc, a fost anulat.

Universitatea Craiova a început amicalul cu Metaloglobus în formula: Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, M. Constantin, Bancu (cpt.) – Nistor, Crețu, Vînă – Gustavo, Koljic, Houri. Au mai evoluat: Lazar – Bană, Mitran, Bălașa, Hrelea, Vătăjelu, Fedele, Mateiu, Ivanov, Căpățînă, Trică-Balaci, Sala și Danciu.

Următorul meci al Universităţii Craiova este contra lui Sepsi OSK, luni, 13 septembrie, de la ora 21, pe arena „Ion Oblemenco”, în cadrul etapei a 8-a din Liga I.