A cincea zi de verificări la Caracal

0
206

Anchetatorii au reluat marţi căutările, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, în a cincea zi de verificări, acolo unde acesta a spus că a ucis două tinere. Alţi anchetatori s-au întors la pădurea de la marginea Caracalului, unde luni s-a găsit un sac cu oase şi cenuşă.

De asemenea, surse judiciare declară că tot marţi vor fi expertizate şi cele trei telefoane ale lui Gheorghe Dincă care au fost ridicate. De pe unul dintre telefoanele lui Gheorghe Dincă ar fi sunat şi Alexandra, de trei ori la 112, joi, în 25 iulie, pentru a spune că a fost răpită, sechestrată şi violată, fără a fi, însă, salvată. De asemenea, în aceeaşi zi, Gheorghe Dincă ar fi fost într-un centru comercial din Craiova, unde a încărcat o altă cartela telefonică, acesta fiind surprins pe camerele de supraveghere.

Luni, procurorii DIICOT au găsit un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele. Ucigaşul susţinea că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. (Mediafax)