A 12 a ediţie a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi

0
201

Până pe 13 august 2018 are loc cea de-a 12 a ediţie a Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi, un proiect adresat studenţilor, masteranzilor şi celor care îşi finalizează studiile universitare în această vară. Ediţia din acest an este definită de 800 de poziţii deschise la nivel naţional, 33 de companii care au planuri de recrutare pentru tineri şi 60 de programe plătite de Internship.

Cei care sunt interesaţi să participe la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe portatul de carieră hipo. După logare, pot accesa platforma evenimentului şi pot aplica la oportunităţile de carieră oferite de angajatorii din toată ţara. Companiile care participă la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenţi au deschise peste 60 de programe plătite de Internship, Trainee şi Stagii de Practică, perfecte pentru un start de succes în carieră.

Studenţii sau absolvenţii care îşi doresc să includă o astfel de experienţă în CV-urile lor pot alege din 60 de programe de internship pentru care se poate aplica până pe 13 august. Programele de internship şi trainee dedicate tinerilor presupun perioade de învăţare şi implicare directă în proiectele companiei, oferind participanţilor experienţa ideală de dezvoltare. Tinerii pot descoperi în cadrul proiectului internship-uri şi traineeship-uri în domenii precum Banking, Audit şi Finanţe, Marketing, Inginerie, IT&C, Vânzări, Publicitate şi Construcţii.

 

Angajatorii care recrutează tineri cu studii superioare sunt :

Bosch Service Solutions, BRD – Groupe Societe Generale, British American Tobacco România, Kaufland România, KPMG România, Libra Internet Bank, Meda, Mediafax, Meli Melo, Nestle România, RCS&RDS, Saint-Gobain România, Schneider Electric, Team Extension, Ubisoft România, WEBHELP România, Bookster, Brainspotting, DB Schenker Global Services Europe, ExperBuy, Goodyear Dunlop Tires Operations, GroupM, HeidelbergCement România, Hilti România, KOTON, LOJA FRUCTELOR/SlooP, OTP Advisors, ProCredit Bank, Universum Events, Vodafone Shared Services România, WALTER GROUP.