Compania Vodafone – Astăzi se deschide Festivalul Internaţional de Film Independent “Anonimul”

0
151

Vodafone susţine a IX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Independent „Anonimul”, care se va desfăşura în perioada 6-12 august 2012, la Sfântu Gheorghe, în Delta Dunării. Vodafone va aduce mai aproape de publicul iubitor de film atmosfera festivalului prin intermediul unei aplicaţii disponibile pe pagina noastră de Facebook – www.facebook.com/vodafonero.  

Aplicaţia – numită „Cinefili în Delta” – va reuni zilnic articole scrise de corespondenţii Vodafone Buzz, pe durata festivalului, începând de mâine. Corespondenţii speciali Vodafone Buzz la Festivalul International de Film Independent ANONIMUL din acest an vor fi: Irina Margareta Nistor, critic de film şi Cristina Bazavan, jurnalist şi blogger (www.bazavan.ro). Prin intermediul cronicilor scrise de ei, publicul va avea acces la cât mai multe impresii despre filmele incluse în programul Festivalului, interviuri cu actorii şi regizorii prezenţi, fotografii şi filme inedite, cu şi despre oamenii locului sau cinefilii prezenţi la Sfântu Gheorghe. „Ne face o deosebită plăcere să susţinem Festivalul ANONIMUL şi, mai ales, să reedităm initţiativa de succes de anul trecut, când, datorită aplicaţiei dezvoltată de noi pe Facebook, câteva mii de oameni s-au putut bucura de festival şi de la departare. ANONIMUL este mai mult decât un festival de film, este o experienţă. Ne bucurăm că putem aduce această experienţă – cu tot ce înseamnă ea, de la filme la aerul Deltei – mai aproape de public şi în acest an,” a declarat Lidia Solomon, Corporate Communications Director, Vodafone România.

Competiţie tip „Treasure Hunt”

Sub mesajul „Vodafone susţine ANONIMUL şi oamenii care-l fac deosebit”, Vodafone a dezvoltat anul acesta o campanie de comunicare, care aduce în prim plan oamenii care fac ca acest festival de film să fie atât de apreciat. Ca şi anul trecut, Vodafone va pune la dispoziţie gratuit Internet prin conexiune Wi-Fi tuturor participanţilor la festival, în Complexul Cinema din cadrul Green Village. În cadrul Camping-ului, Vodafone va derula pe durata festivalului o serie de activităţi interactive cu premii atractive: vineri, 10 august şi sâmbătă 11 august, publicul prezent la festival va putea participa la o competiţie tip „Treasure Hunt”, dotată cu premii constând în telefoane smartphone (Samsung Galaxy Y) şi kit-uri speciale de vacanţă (geanta de mana, termos, breloc cu lanterna şi Cartela Vodafone).