Începe admiterea la Universitatea din Craiova

0
759

Universitatea din Craiova pune la dispoziţie studenţilor 2900 de locuri la licență-buget (din care 33 de locuri sunt destinate candidaţilor de etnire romă) și 1670 de locuri (buget) la master (din care 13 sunt destinate candidaţilor de etnire romă). Disponibile sunt 2820 de locuri cu taxă la licenţă şi 1602 locuri cu taxă la master. Absolvenţii liceelor din mediul rural pot opta anul acesta pentru unul dintre cele 96 de locuri licenţă (buget) destinate special lor.

Luni, 9 iulie, începe admiterea 8 facultăţi ale Universităţii din Craiova: Facultatea de Științe, Facultatea de Educație Fizică și Sport  (inclusiv la Centrul Universitar Drobeta-Turnu Severin – CUDTS), Facultatea  de Teologie Ortodoxă, Facultatea de Drept, Facultatea de Științe Sociale, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Horticultură.

Pe 10 iulie, îşi deschid porţile Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor şi Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică.

Facultatea de Agronomie îşi aşteaptă candidaţii de pe 12 iulie, iar de pe 16 iulie, încep înscrierile la la Facultatea de Litere (inclusiv la Centrul Universitar Drobeta-Turnu Severin – CUDTS).

Calendarul complet este accesibil pe site-ul ucv.ro.

 

BURSE PENTRU STUDENȚI: Burse de performanţă ; Burse de merit ; Burse sociale; Bursă de ajutor social ocazional

Bursele speciale instituite de Universitatea din Craiova: Bursa FORUMUL CARIEREI ; Bursa INCESA