Facturile NextGen Communications pot fi plătite online

0
375

De la începutul acestei veri, clienţii NextGen Communications îşi pot plăti facturile şi online, direct de pe site-ul www.next-gen.ro, prin intermediul platformei PayU. Această nouă modalitate de plată se adaugă celor existente, achitarea facturilor NextGen putându-se face în magazinele proprii, în magazinele Romtelecom, la punctele de prezenţă PayPoint şi Payzone, cât şi prin intermediul sistemului bancar. “Serviciul de plată online aduce ca principale beneficii abonaţilor NextGen Communications, următoarele: serviciul este gratuit – comision 0%; confirmarea plăţii este rapidă; înregistrarea plăţii este imediată – la finalizarea tranzacţiei şi nu în ultimul rând, suport non stop oferite de PayU pe email şi telefon pentru plata online a facturii NextGen”, se precizează într-un comunicat de presă al companiei Romtelecom. Semnarea acestui parteneriat pentru servicii de plată online a facturilor NextGen cu unul dintre principalii operatori de plăţi electronice corespunde strategiei NextGen de a oferi metode moderne de plată a facturii.

 

NextGen  Communicatios oferă servicii de internet prin fibră optică de până la 100Mbps, televiziuni prin cablu digitală şi analogică, telefonie fixă în 60 de oraşe din ţară şi peste 200 de localităţi rurale. Oferta naţională promoţională curentă NextGen presupune acordarea a până la opt luni 50% reducere pentru orice serviciu nou adăugat atât pentru clienţi noi, cât şi pentru clienţi existenţi. NextGen Communications este o subsidiară deţinută 100% de SC Romtelecom, care activează pe piaţă din 2008.

 

PayU România este cel mai important furnizor local de soluţii eCommerce integrate, parte a PayU Group deţinut de Naspers Ltd, un grup multinaţional, cu operaţiuni în domeniile media, Internet şi eCommerce. PayU desfăşoară operaţiuni de integrare plăţi online peste 18.000 de companii în Europa Centrală de Est, India şi Africa de Sud.