Terenurile sportive din Parcul Tineretului, deschise pentru craioveni

0
228

Primăria Municipiului Craiova și RAADPFL Craiova anunță iubitorii de sport că de astăzi, 6 iunie 2020, se deschid terenurile sportive din Parcul Tineretului, aflate în administrarea regiei.

Cu o suprafață de aproape 60 hectare, Parcul Tineretului din Craiova oferă o paletă largă de activități de recreere, sportive și de agrement.

Cei care aleg să se recreeze în Parcul Tineretului, au la dispoziție mai multe opțiuni:

  • Tenis – 4 terenuri green-set, omologate;
  • Teren baschet – 2 terenuri suprafață sintetică și un teren betonat;
  • Teren de minigolf.

“Până la ridicarea tuturor restricțiilor impuse de pandemia Covid, terenul de fotbal rămâne închis. Iubitorii de mișcare au la dispoziție, fără taxă de acces, 10 mese de beton pentru tenis de masă, dar și un teren pentru baschet. Cei care iubesc șahul, au la dispoziție 10 mese speciale amplasate în Parcul Tineretului. Tot aici se pot organiza spectacole în aer liber, există o scenă pentru astfel de manifestări, iar amatorii de jogging au la dispoziție 12 km de alei asfaltate. Menționăm faptul că practicarea sporturilor la terenurile de sport din Parcul Tineretului trebuie să respecte normele impuse, distanțarea socială, Regulamentul privind condițiile necesare a fi respectate în vederea reluării antrenamentelor în cazul sporturilor individuale care se practică în aer liber: Bazele să fie împrejmuite, fiecare punct de acces să fie păzit; să se facă triajul epidemiologic al participanților la activitatea sportivă și măsurarea temperaturii corporale la intrarea în baza sportivă; la accesul în bază, sportivii vor fi trecuți pe un tabel nominal, pentru a facilita ancheta epidemiologică, în cazul descoperirii unui caz de infectare cu SARS-COV 2 iar accesul va fi permis numai în funcție de capacitatea bazei, pentru a evita aglomerația, pe bază de programări prealabile, calculate în așa fel încât să permită suficient timp între utilizatori pentru dezinfectarea spațiului”, a precizat Ninel Cercel, directorul RAADPFL Craiova.