Craiova, vie în al doilea amical cu Viitorul, câștigat cu 2-1

1
318

Universitatea Craiova din al doilea amical cu Viitorul a fost mult mai aproape de ceea așteaptă fanii. Și ca joc, unul consistent, în viteză, și ca rezultat, scor 2-1, și ca formulă de start, aproape de cea de bază. Și s-a respectat și derularea meciurilor cu Viitorul din acest sezon, oamenii lui Hagi conducând, iar Craiova a întors rezultatul.

La start s-a remarcat lipsa lui Koljic, bosniacul fiind menajat, astfel încât Ivan a jucat vârf împins. Pe dreapta, în apărare, în absența lui Mățel, care în dimineața meciului a primit vestea tragică a decesului tatălui său, Bergodi l-a titularizat pe tânărul Ionuț Mitran (18 ani). De profesie fundaș central, acesta a avut o evoluție remarcabilă, atât ca fundaș dreapta, la început, cât și ca stoper, în repriza a doua.

În minutul 6, Rivaldinho a punctat pe un contraatac purtat de Iancu, la care Bălașa s-a descoperit decisiv, înlesnind șutul brazilianului. Riposta oltenilor n-a întârziat, cu multe șuturi, iar până la urmă egalarea a venit, firesc. Ghiță, fundașul dorit în Bănie, a vrut să arate că are deja relații de joc cu oltenii și le-a oferit mingea, iar Bărbuț a punctat cu stângul, de la marginea careului, la vinclu.

În repriza secundă, ritmul a scăzut, explicabil, fiind primul meci după 3 luni de pauză. Până la urmă, Cristi Bărbuț a reușit dubla, marcând tot cu stângul și tot la vinclu.

În al doilea meci cu Viitorul, Cristiano Bergodi a mizat pe: Pigliacelli 7 – Mitran 7, Bălașa 5 (46 Vlădoiu) 5, Acka 7, Vătăjelu 4 – Mateiu 7, Cicâldău 8 (72 Danciu) 5, Nistor 8 – Bărbuț 9, Ivan 7, Baiaram 5 (57 Nițu) 5.

La Viitorul au jucat: Căbuz – Boboc (46 Al. Georgescu), Mladen (70 Dănuleasa), Ghiță (82 G. Buta), Cr. Ganea – Casap (70 Grameni), Ciobanu (70 Grosu), Artean (82 N. Popescu) – Iancu (82 Bodișteanu), Rivaldinho (70 Andronache), Pitu (46 Chițu).

1 COMENTARIU

Comments are closed.