O certitudine: Lia Olguţa Vasilescu intră în cursa electorală pentru Primăria Craiova

0
216

Sondajele efectuate au confirmat aşteptările: deputatul de Dolj, Lia Olguţa Vasilescu, „stă bine” la votul de încredere al craiovenilor. Mai mult, fostul ministru al Muncii, potrivit datelor din sondaje, poate fi o „locomotivă” pentru PSD Dolj, fiind de altfel unul dintre liderii partidului, la apropiatele alegeri locale.

„Astazi, Biroul Permanent Municipal Craiova a aprobat, in unanimitate, candidatura mea la Primaria Craiovei. Am fost foarte onorata sa constat, in urma sondajului de opinie realizat, ca locuitorii orasului considera ca am fost cel mai bun primar de dupa revolutie si ca un procent foarte mare dintre ei isi doresc sa revin ca primar. Le multumesc pentru incredere, atat lor cat si colegilor mei, si ii asigur ca, in urmatorii patru ani, voi depune toate eforturile pentru ca toti cetatenii sa se regaseasca in proiectele primariei!

In perioada imediat urmatoare voi prezenta echipa si programul cu care vin la primarie, cu o lista de investitii necesare nu doar pentru ridicarea gradului de confort, ci si pentru a avea cel mai frumos municipiu resedinta de judet din Romania!”, a postat pe pagina sa de Facebook, Lia Olguţa Vasilescu. Câştigătoare în două rânduri (2012, 2016) a Primăriei Craiova, la cel de-al doilea mandat renunţând pentru a prelua mandatul de ministru al Muncii, Lia Olguţa Vasilescu se află în faţa unei noi provocări. Reamintim că Nicolae P. Romanescu, cu două mandate (noiembrie 1898 -aprilie 1899, primul doar de cinci luni şi aprilie 1901 – decembrie 1904) considerat a fi părintele fondator al Parcului „Romanescu”, amenajare precedată de Grădina „Mihai Bravu”, a intrat în istorie ca unul dintre cei mai dinamici, entuziaşti, carismatici şi populari primari. La un bilanţ succint, Lia Olguţa Vasilescu este deja în istoria locului.