O fi fost bolnav…

0
624

Polițiști din cadrul Secţiei 1 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 25 de ani, din judeţul Timiş, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În noaptea de 04/05 februarie a.c., poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, prin apel de urgenţă 112, de un bărbat, angajat al unei firme de pază, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unei farmacii situate pe strada A.I. Cuza. Oamenii legii au constatat că cele sesizate se confirmă, dar că nu fuseseră sustrase bunuri sau valori. Ieri, poliţiştii au identificat un tânăr în vârstă de 25 de ani, din judeţul Timiş, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost condus la audieri, iar în urma probatoriului administrat polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Astăzi, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, în vederea luării unei măsuri preventive.