Jerry Gane: “Craiova – Dinamo, mereu un meci special”

0
401

Derby-ul Universitatea Craiova – Dinamo Bucureşti se dispută azi, de la ora 21, pe stadionul Ion Oblemenco, în etapa a 22-a a Ligii I. Jerry Gane a jucat şi a antrenat atât la Universitatea Craiova, cât şi la Dinamo, el pregătind acum marea rivală a oltenilor. Prefaţând partida, originarul din Foişor-Dolj spune că este conştient de rivalitatea dintre cele două formaţii şi se aşteaptă la un meci spectaculos, pe un gazon bun.

“Jucăm din nou cu o candidată la titlu, o echipă puternică a campionatului nostru, cu un fotbal ofensiv, din punctul meu de vedere. Sunt convins că va fi un meci spectaculos, pe un gazon foarte bun la Craiova. În ultimele etape nu am avut terenuri foarte bune şi am avut de suferit. Va fi un meci special, cunosc foarte bine ce înseamnă rivalitatea dintre cele două echipe pentru că am jucat la Craiova şi am fost antrenor în urmă cu câţiva ani la Universitatea. Am două absenţe în lot, Anton şi Filip, dar avem soluţii”, a declarat Ionel Gane pentru  www.fcdinamo.ro.

Jerry Gane l-a avut secund la Gaz Metan CFR şi la CS Turnu Severin pe Dragoş Bon, actualul antrenor interimar al Craiovei.