Demisie strategică pentru Mititelu de la FCU Craiova

1
113
Adrian Mititelu

Adrian Mititelu a anunţat că a demisionat din funcţia de administrator special al FC U Craiova SA. Hotărârea sa este una strategică, Mititelu aşteptând ca tribunalul să aprobe planul de reorganizare a clubului şi astfel a renunţat la funcţia deţinută pe vechea societate pentru a putea fi eligibil pentru postul de administrator al noii societăţi. Mititelu şi-a motivat însă altfel decizia, afirmând că aceasta este legată de trimiterea sa în judecată pentru evaziune fiscală. „Astăzi, 05 februarie 2014, mi-am depus mandatul de administrator special al Fotbal Club Universitatea Craiova. Această decizie survine rechizitoriului întocmit de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova prin care s-a dispus trimiterea mea în judecată pentru infracţiunea de evaziune fiscală. Consider că atât timp cât am susţinut ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să nu mai rămână în funcţie fiind trimişi în judecată pentru infracţiuni de abuz în serviciu, nici eu nu mai pot rămâne în funcţia de administrator special al Universităţii Craiova atât timp cât am fost trimis în judecată. Conform legii îmi voi exercita atribuţiunile în continuare până când Adunarea Generală a Acţionarilor va numi un nou administrator special, acest lucru urmând să dureze circa 2-3 săptămâni” a comunicat Mititelu.

 

1 COMENTARIU

  1. Nu pot intelege cum toti criminalii de tip mititelu sint acceptati in societatea craioveana si lasati sa-si faca de cap.
    Aceste specimene de “patroni si oameni de afaceri” ar fi trebuit sa fie eliminati de mult de societate.
    Nu este de mirare ca in afara de Ford in Craiova tot ce este industrie si servicii sint in mina potentatilor de pe vremea epocii de aur si a tiganilor. Sa traiti cum meritati.

Comments are closed.