Teatrul Naţional Craiova îşi răsplăteşte publicul fidel, artiştii şi partenerii în cadrul unei gale

0
374

TNC galaLa final de an, Teatrul Naţional „Marin Sorescu” din Craiova îşi propune să reunească şi să răsplătească publicul fidel, artiştii, partenerii, dar şi jurnaliştii care au contribuit la promovarea proiectelor instituţiei, în cadrul unei gale anunţate pentru sâmbătă, 17 decembrie. Primul de acest fel organizat de instituţie, evenimentul va cuprinde spectacolul „O lună la ţară” şi o festivitate de premiere. De asemenea, invitaţii vor putea admira lucrări de artă contemporană sau vor putea licita obiecte-surpriză din recuzita unor spectacole reprezentative ale Naţionalului craiovean. Preţul unui bilet pentru gală este 75 lei/ persoană.

«După un an plin de momente pasionale, inedite şi de o înaltă ţinută artistică, precum Festivalul Internaţional „Shakespeare” sau Premiile „Europa pentru Teatru”, după un an în care ne-am reinventat şi am redeschis porţile spre comorile din teatru, ne-am gândit că singura modalitate prin care vă putem răsplăti pe dumneavoastră, publicul nostru fidel, este să facem ceea ce ştim noi mai bine: să jucăm cu pasiune şi să vă dăruim momente speciale», spun reprezentanţii Teatrului Naţional Craiova.

teatrul nationalGala va începe la ora 18.30, primirea oaspeţilor urmând a fi făcută cu o expoziţie şi un caffe-concert. De la ora 19.30 va avea loc spectacolul „O lună la ţară”, de I. S. Turgheniev, în regia lui Cristian Juncu, avându-i în distribuţie pe Claudiu Bleonţ, Iulia Colan, Tamara Popescu, Alexandru Calangiu şi mulţi alţi îndrăgiţi actori ai instituţiei.

„O noutate pe care o vom bifa împreună în cadrul galei va fi acordarea de premii: artiştilor, jurnaliştilor şi partenerilor  de suflet ai teatrului, tuturor celor care au fost alături de instituţie în ultimul an, aducând astfel o contribuţie semnificativă la promovarea culturii în Cetatea Băniei. Și pentru că ne-am propus să ţinem cont de preferinţele dumneavoastră, vom face botezul şi primului premiu din partea publicului”, mai spun organizatorii. Festivitatea este anunţată pentru ora 21.45, cu acest prilej fiind conferite premii inclusiv pentru Cel mai bun spectacol, Cel mai bun actor, Cea mai bună actriţă şi Premiul special  dedicat actorului Ilie Gheorghe. Îi vor urma licitaţia şi un cocktail.