Qarabag riscă excluderea din Europa League

0
214

Echipa din Azerbaijan, Qarabag,  riscă excluderea din competiţie din cauza unui mesaj incredibil transmis de ofiţerul de presa al clubului pe contul sau de Facebook.

Echipa azeră face parte din grupa I a competiţiei Europa League din acest an alături de Villarreal, Maccabi Tel Aviv şi Sivasspor.

În contextul războiului dintre Azerbaijan si Armenia din regiunea Nagorno-Karabah, Nurlan Ibrahimov a scris că: “Trebuie sa omorâm toţi armenii. Copii, femei, bătrâni, fără regrete si compasiune. Dacă nu o facem noi, ne vor ucide ei, şi pe noi, şi pe copiii nostri”. Ulterior, oficialul clubului azer a şters acest mesaj.După mesajul transmis de ofiţerul de presă al celor de la Qarabag, clubul poate să fie dur sancţionat, conform presei internaţionale, forul continental a deschis o ancheta pentru “glorificarea terorismului” şi exista posibilitatea ca azerii sa fie chiar exclusi din aceasta editie de Europa League.

Qarabag nu este la prima abatere de acest gen după ce la meciul cu Legia Varşovia, jucătorii clubului azer au avut un salut similar, în urma accidentului cu Legia Varşovia, formaţia din Azerbaijan, s-a ales doar cu un advertisment.

În sezonul 2017/2018,  chiar au participat în grupele UEFA Champions League. Acum, după două etape din Europa LeagueQarabag nu are niciun punct. A pierdut cu Maccabi (0-1, în deplasare) și Villarreal (1-3, acasă).