Haaland, de neoprit în Champions League

0
201

Tânărul atacant norvegian de doar 20 de ani este de neoprit în Champions League, după debutul extraordinar avut la Salzburg, scandinavul îşi continua evoluţiile excelente la Borussia Dortmund.

Atacantul a reuşit să îşi treacă în palmares încă două performanţe cu care nici măcar Mbappe, Ronaldo sau Messi nu au reuşit să le poată enumera printre realizările acestora. În disputa cu Club Brugge, din grupele Champions League, Erling Braut Haaland a fost autorul unei duble şi a reuşit să ajungă la 12 reuşite în primele sale 11 meciuri din cea mai importantă competiţie europeană la nivel de cluburi.

Totodată vârful Borussiei este singurul jucător care a marcat împotriva fiecarei echipe pe care a întâlnit-o în competiţie, devenind unicul fotbalist care a izbutit să strecoare de cel puţin o singură dată balonul în poarta echipei adverse în ciuda adversarilor bine cotaţi întâlniţi.

Cu 4 goluri în primele 3 meciuri, Haaland este golgheterul competiţiei, la egalitate cu Diego Jota, Alvaro Morata şi Marcus Rashford.