Ryanair a lansat ruta Craiova- Valencia

0
123

aeroport 1Compania aeriană Ryanair a deschis joi seara, oficial, calendarul de iarnă 2016 la Craiova, prin lansarea noii rute către Valencia, ce va fi operată cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale şi care va aduce peste 30.000 de clienţi p.a. şi va susţine 20 de locuri de muncă la Aeroportul Craiova.

Ryanair a sărbătorit noua rută Craiova – Valencia prin punerea la vânzare a locurilor, la preţ promoţional, începând de la doar 9.99 euro pentru călătorii în decembrie şi ianuarie. Aceste locuri promoţionale pot fi rezervate până astăzi la miezul nopţii. “Sezonul de iarnă este aici şi suntem încântaţi să lansăm, oficial, această nouă rută din Craiova către Valencia, ce va aduce peste 30.000de clienţi. şi va susţine 20 de locuri de muncă la Aeroportul Craiova. Serviciul nostru, operat cu o frecvenţă de două zboruri săptămânale, este alegerea ideală pentru călătorii business şi de agrement, şi suntem nerăbdători să anunţăm noi rute, creşteri ale traficului şi a locurilor de muncă, la Aeroportul Craiova, în următoarele luni şi ani. Pentru a sărbători noua noastră rută din Craiova, scoatem la vânzare locuri promoţionale, începând de la doar 9.99 euro, şi care pot fi rezervate până  astăzi, la miezul nopţii pentru călătorii în decembrie şi ianuarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoţionale, clienţii trebuie să se grabească şi să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări.”, a subliniat Denis Barabas, Sales & Marketing Executive pentru România, Ryanair.aeroport 2

Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj :

“Am fost bucuros să particip la evenimentul organizat cu ocazia primei curse operate de compania Ryanair la Craiova, având ca destinaţie Valencia. Suntem într-un moment pe care îl aşteptam de mult, pentru că, de acum, ni se alătură cea mai mare companie low-cost din Europa – Ryanair; o companie care a ales să opereze doar pe trei aeroporturi din România, iar cel de la Craiova este unul dintre acestea. Investiţiile care au fost făcute la Aeroportul Internaţional Craiova şi modul în care această instituţie, aflată în subordinea CJ, se prezintă, dar şi regiunea Oltenia în sine au fost argumente determinante în alegerea Ryanair de a se aşeza aici, la noi acasă. Sunt convins că această primă cursă spre Valencia va atrage şi alte destinaţii spre care vom putea zbura în scurt timp, cu Ryanair”

Mircea Dumitru, directorul Aeroportului din Craiova :

“Mi-am dorit întotdeauna Ryanair în Craiova. După cum vedeţi investiţiile Consiliului Judeţean, în general investiţiile într-un aeroport aduc trafic, iar acum suntem în situaţia de a avea ce oferi unui operator de talia Ryanair şi cred că, ca să parafrazez un film clasic, este începutul unei lungi prietenii”

aeroport