“Satelitul” Ştiinţei, victorie netă cu Sporting Roşiori

0
390

Într-un meci restanţă din etapa a 5-a a seriei C 6, pe stadionul “Extensiv”, echipa a doua a Universităţii Craiova s-a impus cu 3-0 în faţa lui Sporting Roşiori. Alberto Călin a deschis scorul cu reluare cu dreptul sub transversală, pe un contraatac, declanşat după un şut în bară al oaspeţilor. Vârful de atac Melniciuc a făcut 2-0, speculând o minge respinsă de portarul advers, după un şut al aceluiaşi Călin, în finalul primei reprize. În prelungirile jocului, Alberto Călin a transformat un penalty dictat pentru un fault asupra lui Şandru, “agresorul” fiind şi eliminat cu acel prilej.

Universitatea II a evoluat în formula: L. Popescu – C. Matei (’87 Benga), Niţuică, Brăşfăleanu, C. Olteanu – Sala, Mitru (’62 D. Croitoru), Domnu – Bană (’46 Neaţă),  Melniciuc (’81 Şandru), Alberto Călin.

„A fost un meci pe care meritam să-l câştigăm. Cel mai important lucru este ca aceşti tineri să reuşească să se impună cât mai repede la seniori. Genul acesta de jocuri, de la Liga 3, îi ajută să se călească şi să facă pasul de la juniori către seniori. Că vine şi o victorie şi arată că au şi o calitate bună este cu atât mai bine. Cei care au intrat s-au comportat destul de bine. Este important ca aceşti tineri să se implice la fel de bine în continuare“, a declarat antrenorul Corneliu Papură la finalul partidei.

Satelitul Ştiinţei, care pierduse cu câteva zile înainte de acest joc, pe teren propriu, scor 2-0, cu Petrolul Potcoava, este pe locul 5, cu 9 puncte după 6 etape, iar în runda următoare va evolua pe terenul ultimei clasate, Vediţa Coloneşti, vineri, de la ora 15.00.