“U” Craiova – Hermannstadt, reeditarea duelului din finala Cupei

0
214

Universitatea Craiova întâlneşte formaţia AFC Hermannstadt, sâmbătă, de la ora 18, pe “Ion Oblemenco”, în reeditarea duelului din finala Cupei României, câştigată de Ştiinţa cu 2-0. Universitatea vine după remiza de la Cluj, în timp ce sibienii au 5 eşecuri la rând, iar antrenorul Pelici este în pericol de a fi demis. Devis Mangia are un nou secund de săptămâna aceasta, bulgarul Valentin Iliev, fost căpitan al Ştiinţei acum 3 sezoane, ultima oară antrenor în liga a doua bulgară, la TSKA Sofia 1948.

La Universitatea ar putea debuta Meza Colli, jucătorul accidentat de când a sosit în Bănie, acum două luni, iar primul 11 ar fi: Pigliacelli – Martic, Donkor, Kelic, Briceag – Mateiu, Cicâldău, Bancu – Bărbuţ, Mitriţă, Koljic.

Pentru acest meci biletele se vând la pachet cu cele de la derby-ul cu FCSB, de peste două săptămâni, iar preţurile sunt: 20 de lei la peluze, 40 de lei la tribuna a II-a, 60 de lei la tribuna I şi 150 de lei la VIP.

Iată cum prefaţaează site-ul LPF partida din Bănie: “Doar două partide au pierdut oltenii în campionat din postura de gazde în anul calendaristic 2018, în rest au cinci succese şi tot atâtea rezultate de egalitate. FC Hermannstadt este singura echipă fără punct scos pe teren advers în ediţia curentă. Mai mult, sibienii au marcat doar un gol în patru meciuri jucate în deplasare, interval în care au încasat șapte goluri. Cele două echipe se vor duela în premieră în principala competiţie internă din România. Acestea au mai fost adversare în finala Cupei României 2017-2018, când craiovenii s-au impus cu 2-0 (Gustavo, Mitriţă) şi au dus primul trofeu în Bănie după o pauză de 25 de ani. Mediile de vârstă ale celor două loturi: U Craiova – 24 ani şi 9 luni; FC Hermannstadt – 26 ani şi 2 luni.”