Handbal – SCM Craiova vs U Cluj, în Polivalentă

0
211

Echipa feminină de handbal SCM Craiova întâlnește sâmbătă, de la ora 17.30 (în direct la TVR 1), în Sala Polivalentă din Bănie, pe Universitatea Cluj, într-o partidă contând pentru etapa a 5-a din Liga Florilor. Craiovencele sunt pe locul 8 după 4 etape, cu 6 puncte, şi îl vor avea pe bancă pe antrenorul Bogdan Burcea, căruia i-a fost anulată suspendarea de 5 etape. “Noi considerăm foarte important meciul cu Universitatea Cluj, la fel ca toate celelalte. Clujul are câteva jucătoare emblematice pentru campionatul românesc, și mă refer la Ionica Munteanu și Ani Senocico, handbaliste de mare valoare care pot schimba soarta unui meci. Din cauza aceasta trebuie să ne luăm adversarele foarte în serios. Noi sperăm că ne-a prins bine această întrerupere de campionat“, a spus antrenorul secund al Craiovei, Costin Dumitrescu.

„Nu va fi un meci ușor, este chiar un joc periculos. Suntem câștigătoarele Cupei EHF și vicecampioanele României, iar adversarele noastre se mobilizează altfel când joacă împotriva noastră, dar suntem unite și doar ca echipă vom avea rezultate pozitive. Avem o atmosferă excelentă în sânul echipei și trebuie să rămână așa“, a spus portarul Flori Stanciu.

Handbaliştii de la CS Universitatea Craiova  întâlnesc tot sâmbătă, de la ora 13, în Sala „Ion Constantinescu“ din Valea Vlăicii, pe Unirea Sânnicolau Mare, în runda a 3-a a Diviziei A, seria C.

De asemenea,