Online Business School a lansat BizMarket

0
349

Online Business School (www.bizschool.ro), platforma gratuită de e-learning dedicată managerilor de IMM-uri, a lansat aplicaţia interactivă BizMarket.

BizMarket este o platformă de colaborare online care permite schimbul de informaţii şi expertiză între companiile din România, indiferent dacă acestea au un cont Online Business School sau nu. Platforma oferă utilizatorilor acesteia posibilitatea de a-şi promova gratuit produsele şi serviciile, de a publica oportunităţile de carieră din cadrul companiilor lor, dar şi de a interacţiona în secţiunea “Forum”, construind astfel o comunitate de afaceri. Platforma este disponibilă gratuit şi pentru persoanele fizice, pe bază de înregistrare. Noua secţiune este integrată în platforma www.bizschool.ro şi este accesibilă la adresa www.biz-market.ro. La acest moment, peste 700 de companii prezente pe platforma Online Business School sunt înregistrate pe BizMarket.

“Cum să comunicăm cu un manager dificil”

Aplicaţia Biz Market este concepută pentru a deveni încă un alt instrument folositor managerilor de IMM-uri şi micilor antreprenori pentru creşterea nivelului de expertiză, venind ca o completare a setului de cursuri, webminarii şi simulări disponibile pe platforma Online Business School. În acest moment, în catalog sunt disponibile peste 100 de cursuri, cel mai nou curs video având ca temă marketingul antreprenorial. Cele mai populare cursuri şi simulări sunt: “Îmbunătăţeşte-ţi abilităţile de vânzare”, “Cum să comunicăm cu un manager dificil” şi “Managementul Timpului”.

Online Business School face parte din proiectul dezvoltat cu finanţare din partea Uniunii Europene “Îmbunătăţirea competitivităţii IMM-urilor prin antreprenoriat durabil” (ICIMM). Prin intermediul acestui proiect, persoanele cu funcţii de conducere din companiile mici şi mijlocii din România beneficiază gratuit de cursuri de formare şi îndrumare pentru dezvoltarea afacerilor şi aptitudinilor profesionale. Participarea la Online Business School este deschisă pentru orice manager român dintr-o companie cu până la 250 de angajaţi din zonele urbane şi rurale.