Tăriceanu vrea să ştie costurile şedinţei foto pe care a făcut-o Iohannis la Palatul Cotroceni

0
351

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, candidat al acestei formaţiuni politice la alegerile prezidenţiale, a criticat, luni, faptul că şeful statului, Klaus Iohannis, ar fi avut o şedinţă foto la Palatul Cotroceni pentru campania electorală şi solicită să fie făcute publice costurile.

“Se pare că, pentru prima oară în mandatul de preşedinte, dl Iohannis a fost de găsit la locul de muncă în weekend. Să nu ne bucurăm prea devreme, însă. Domnia sa nu a stat la slujbă ca să muncească. A stat la pozat. După toate probabilităţile, dl preşedinte foloseşte sediul instituţiei pentru treburi personale, mai exact pentru setul de fotografii electorale, care urmează să devină curând postere şi bannere. Nu am auzit de un asemenea precedent în ultimii 30 de ani din partea vreunui alt politician”, a scris Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele ALDE întreabă, “de curiozitate”, dacă se poate închiria cu ora Palatul Cotroceni “în cazul în care şi alţi candidaţi şi-ar dori acelaşi cadru pentru afişe?”.
Potrivit liderului ALDE, “poporul român are dreptul să ştie dacă presedintele lui foloseşte fonduri ascunse pentru a-şi face campanie şi ar fi frumos ca poporul să ştie şi de ce o face într-un moment atât de nepotrivit”. (Agerpres)