Ioniţă a semnat cu Craiova, va avea numărul 31

0
153

Împrumutat pe un an de la CFR Cluj, cu opţiune de transfer definitiv, Alex Ioniţă a semnat astăzi contractul cu Universitatea Craiova. El va purta numărul 31, ca şi la CFR Cluj, în condiţiile în care la Craiova numărul 10 este al lui Alex Cicâldău.

Mesajul de bun-venit publicat de clubul din Bănie: „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că l-a adus pe Alex Ioniță, triplu campion al României, sub formă de împrumut pentru un an, cu opțiune de transfer definitiv. Bun venit în familia Științei, Alex și cât mai multe performanțe în tricoul alb-albastru. Alex Ioniță a ajuns ieri la Craiova și a efectuat în această dimineață vizita medicală la Policlinica Sportivă. El va alătura lotului alb-albastru sâmbătă, 6 iulie 2019, când va avea loc și antrenamentul echipei. Alex a ales să joace cu numărul #31. Născut pe data de 14 decembrie 1994, noul jucător al echipei noastre are o înălțime de 1,73 m. și este cotat la 600.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. A obținut de-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist 3 campionate ale României, o Cupă și o SuperCupă. A evoluat în trecut la Rapid București, Astra și CFR Cluj.

Primele declaraţii ale jucătorului: „„Ar fi un vis care ar putea deveni realitate să iau titlu cu Universitatea, știu că din 1991 n-au mai luat titlu, e devreme, vom vedea care sunt obiectivele. Sincer, mi-am dorit să vin la Craiova de acum doi ani, datorită fanilor, datorită a tot ce înseamnă Universitatea. Nu vreau să vorbesc de CFR, vreau să profit de acest moment. Îmi plac suporterii, îmi doresc să fac parte din această echipă. Rapid e echipa mea de suflet, dar sper ca și Craiova să fie la fel. Dacă voi reuși să fac o treabă bună și să fiu apreciat, îmi voi face un tatuaj cu un leu. Îmi doresc să marchez, însă cel mai important ar fi să ajut echipa. Dacă mă încradez în strategia domnului Papură, da, sper să prind echipa în primul meci din Europa League”.