Cotidianul AS: ”Mihăilă e unul dintre cei mai promițători jucători români”

0
344

Cotidianul spaniol AS anunță că în România se discută de transferul lui Valentin Mihăilă în La Liga, la Villarreal, preluând anumite reacții din presa de la noi și asociindu-le cu unele declarații ale lui Gică Craioveanu, fostul jucător al ”Submarinului Galben”.

Sub titlul, ”În România se discută despre interesul lui Villarreal pentru Valentin Mihailă”, cotidianul As precizează: ”Tânăra extremă de de la Universitatea Craiova, echipă la care a jucat deja în ultimele două sezoane, este una dintre promisiunile campionatului. Mihăilă este unul dintre cei mai promițători jucători din ligă, în acest sezon având 19 partide și 4 goluri în liga națională, la care care își adaugă prezența în Europa League și în Cupa României. Mihăilă este unul dintre tinerii valoroși ai României, care a stârnit deja interesul unor echipe precum Deportivo Alavés, Ajax Amsterdam, Liverpool sau Cagliari” se specifică în prestigiosul cotidian spaniol.

Gică Craioveanu a declarat în mai multe rânduri că Deportivo Alaves s-a interesat de Mihăilă, însă formația din Țara Bascilor și-ar fi dorit ca inițial numai să-l împrumute pe tânărul jucător al Craiovei.