Concert caritabil al Arianei Grande. Sumă-record pentru victimele atacului din Manchester

0
242

ariana grandePeste 10 milioane de lire au fost adunate prin concertul caritabil al Airanei Grande, One Love Manchester, organizat aseară în oraşul britanic, pentru ajutorul victimelor atacului petrecut pe 22 mai, pe Manchester Arena. Banii vor merge către Fondul de Urgenţă We Love Manchester. Ariana Grande a organizat un eveniment de proporţii, pe stadionul de cricket Emirates Old Trafford din oraşul Manchester, cu scopul de a colecta fonduri pentru a-i ajuta pe cei afectaţi de atacul terorist de la Manchester, care a dus la moartea a 22 de oameni, peste 100 find răniţi.

Suma a fost strânsă prin vânzarea biletelor, produse promoţionale şi alte donaţii, 2 milioane de lire provenind doar din donaţiile prin SMS în Marea Britanie, linia telefonică fiind deschisă în timpul celor trei ore de concert.

Cântăreaţa în vârstă de 23 de ani a urcat pe scenă alături de trupe şi cântăreţi precum Black Eyed Peas, Robbie Williams, Take That, Justin Bieber, Coldplay, Niall Horan, Miley Cyrus, Katy Perry, Pharrell Williams şi Little Mix, fanii fiind surprinşi şi de apariţii -surpriză a fostului solist al trupei Oasis, originar din Manchester, Liam Gallagher.

Înainte de a cânta ultima sa melodie din seara concertului, Gallagher a declarat: ”Vreau să dedicat acest cântec frumoşilor oameni care au fost ucişi sau răniţi în atacul terorist din Manchester.”

Cântăreaţa Ariana Grande a ţinut un discurs emoţionant în cadrul concertului de duminică, adresându-se şi mulţumind publicului pentru că este ”remediul de care lumea are nevoie în aceste momente”.

Tânăra a declarat: ”Înainte de a merge mai departe, doresc să vă mulţumesc tuturor din tot sufletul pentru că sunt aici astăzi. Vă iubesc enorm. Vă mulţumesc că aţi venit împreună şi că sunteţi atât de iubitori, puternici şi uniţi. Vă iubesc tare mult şi cred că acest mod de iubire şi de unitate pe care îl emanăm este remediul de care are nevoie lumea astăzi. Aşa că vreau să vă mulţumesc că sunteţi astfel.”

La eveniment au participat 50.000 de oameni, printre aceştia numărându-se şi mulţi dintre fanii care au participat la concertul Arianei Grande când s-a petrecut atacul terorist.

În plus, Ariana a relansat melodia sa hit ‘One Last Time’ pe iTunes pentru a colecta din nou fonduri pentru organizaţia caritabilă Fondul de Urgenţă We Love Manchester, creat cu ajutorul Crucii Roşii din Marea Britanie.