Origi menţine Liverpool în lupta la titlu

0
141

Un gol marcat în minutul 86 de atacantul belgian Origi, cu capul, a readus-o pe Liverpool pe primul loc în Premier League. “Cormoranii” s-au impus cu 3-2 la Newcastle, în faţa echipei lui Rafa Benitez, tehnicianul care a adus Champions League pe Anfield. De fiecare dată au condus oaspeţii, prin reuşitele lui Van Dijk şi Salah, dar Atsu şi Rondon au egalat.

Salah s-a accidentat destul de grav după o ciocnire cu portarul advers, dar, şi fără starul egiptean, Liverpool a forţat şi a câştigat, deşi a avut emoţii până în minutul 90+8, când s-a încheiat partida.

Liverpool este pe primul loc, cu 94 de puncte, dar mai are un singur meci, acasă, cu Wolverhampton. Manchester City este pe 2, cu 92 de puncte, şi joacă duminică împotriva lui Leicester, acasă, pentru ca în ultima rundă să meargă la Brighton.

Interesantă este şi lupta pentru locurile de Champions Laeague. Tottenham a pierdut al treilea meci din ultimele 4 jucate în campionat, 1-0 la Bournemouth, iar urmăritoarele, Chelsea, Arsenal şi Man United, joacă duminică.

Tottenham e pe 3, cu 70 de puncte, urmată de: Chelsea 68p, Arsenal 66p, Man United 65p.