Primul week-end din aprilie aduce noi spectacole la Teatrul „Colibri”

0
182

Luna aprilie aduce la Teatrul pentru Copii şi Tineret „Colibri” alte 12 reprezentaţii, primele două dintre ele putând fi (re)văzute chiar în acest week-end. Astfel, sâmbătă, 6 aprilie 2019, de la ora 18.00 este programat spectacolul „Inimă de piatră”, după W. Hauff, scenariul şi regia Cristian Pepino, scenografia Cristina Pepino, cu actorii Mugur Prisăcaru, Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoş, Ionica Dobrescu, Rodica Prisăcaru, Iulia Cârstea. Muzica este semnată Dan Bălan. Spectacolul a fost distins cu premii la ediţia a XI-a a Festivalului Internaţional al Teatrelor de Păpuşi şi Marionete „Puck” de la Cluj-Napoca (2012): diplomă pentru interpretarea rolului principal actriţei Oanei Stancu şi premiul pentru calitatea muzicală a spectacolului.

Duminică, 7 aprilie 2019, ora 11.00, publicul este invitat la spectacolul „Gogoaşa şi Năzdrăvanul Petrişor”, adaptare după poveşti populare ruseşti, scenariul şi regia Alla Cebotari, pe care o regăsim şi în distribuţie alături de actorii Emanuel Popescu şi Daniel Mirea. Scenografia este semnată de Iulia Goanţă, iar muzica de Alin Macovei-Moraru.

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului „Colibri”, de luni până sâmbătă, între orele 10.00-19.00, iar duminica, în intervalul 10.00-13.00. Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. După ora de începere a spectacolului accesul în sală nu mai este permis!