Coronavirus în România: 38 de persoane în carantină, peste 11.000 izolate acasă

0
107

La nivel național, sunt în carantină instituționalizată, la acest moment, 38 de persoane care au fost testate pentru coronavirus, iar alte peste 11.000 de persoane sunt în izolare acasă, arată ultimele informații transmise de autorități joi dimineață. Până la acest moment, în România au fost diagnosticate 6 cazuri de infecție cu coronavirus.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, astăzi, la nivel național sunt în carantină instituționalizată 38 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contractat virusul COVID – 19 (coronavirus). Alte 11.311 de persoane sunt în izolare la domiciliu și sub monitorizare medicală.

Reamintim că pe teritoriul României au fost confirmate 6 cazuri de infectare cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Un pacient, primul depistat pe teritoriul țării noastre ca fiind pozitiv, este considerat vindecat după ce două teste au ieșit negative la un interval de 24 de ore unul de celălalt. Bărbatul a fost externat. Ceilalți 5 pacienți sunt internați la Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, starea acestora de sănătatea fiind în acest moment bună.