L-a ucis viteza

0
366

Un tânăr de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, ieri-dimineaţă, într-un tragic accident de circulaţie, după ce s-a izbit cu maşina pe care o conducea de un stâlp de susţinere a reţelei de alimentare cu energie electrică, în zona Fabricii Ford din Craiova. Mai bine de o oră, medicii SMURD sosiţi la faţa locului au efectuat manevre de resuscitare, încercând să-l stabilizeze pe tânăr, însă în cele din urmă n-au mai putut decât să declare decesul acestuia.

Potrivit poliţiştilor de la Rutieră, Bogdan Jianu, de 21 de ani, din comuna Coşoveni, se îndrepta spre Craiova, ieri-dimineaţă, la volanul unui autoturism Chevrolet cu numărul DJ-08-FJX. La intrarea în municipiu, în zona Fabricii Ford, puţin înaintea orei 8.00, din cauza neatenţiei a acroşat un Ford Focus, după care a pierdut controlul direcţiei şi s-a izbit violent de un stâlp de susţinere a reţelei de alimentare cu energie electrică a tramvaielor.

Autoturismul a lovit stâlpul cu partea stângă şi a rămas pe linia de tramvai, conducătorul auto fiind rănit grav. La faţa locului a fost solicitată o autospecială SMURD, membrii echipajului scoţându-l pe tânăr din maşină. Au fost demarate imediat manevrele de resuscitare şi, timp de mai bine de o oră, medicii au încercat să-l stabilizeze pe tânăr. Din nefericire, eforturile lor n-au avut nici un rezultat, astfel că, în cele din urmă, au declarat decesul tânărului.

La faţa locului au ajuns şi echipaje ale Biroului Rutier Craiova care au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanţele producerii tragediei. Din verificările efectuate a rezultat că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei neadaptate la condiţiile de drum. Prietena lui Bogdan Jianu, care se afla cu el în maşină, a scăpat cu leziuni minore, însă a intrat în stare de şoc din cauza celor petrecute.