În arest, după ce au furat 14 capace de la guri de canalizare

0
135

Trei persoane au ajuns în arestul IPJ Dolj după ce poliţiştii Secţiei 1 au stabilit că acestea furaseră mai multe capace metalice de la gurile de canalizare de pe strada “Ştefan Odobleja” din Craiova.

Oamenii legii au fost sesizaţi, în noaptea de miercuri spre joi, de un angajat al Companiei de Apă “Oltenia”, despre faptul că persoane necunoscute au sustras mai multe capace metalice de la gurile de canalizare aflate pe strada “Ştefan Odobleja”. Dosarul a fost înregistrat la Secţia 1 Poliţie Craiova, oamenii legii demarând verificările pentru găsirea autorilor. Au reuşit destul de repede să stabilească identitatea acestora – Valentin Badea (31 de ani), din Craiova, Emil Drînceanu (18 ani) şi Aurel Pîsleag (26 de ani), ambii din Moţăţei – care au fost duşi la sediul Secţiei pentru audieri.

“Din cercetările efectuate s-a stabilit faptul că aceştia sustrăseseră 14 capace de la căminele de canalizare pe care, ulterior, le-au valorificat în municipiul Craiova, prejudiciul cauzat fiind de 14.458 lei. Împotriva celor trei persoane s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, au fost introduse în arest şi urmează să fie prezentate instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, agent Amelia Căprărin.