Matzourakis: “Ouzounidis lucrează bine, dar trebuie ajutat”

0
839

Noul antrenor al Universităţii Craiova, Marinos Ouzounidis, a fost caracterizat de fostul său colaborator, eleno-românul Giannis Matzourakis.

„Ouzounidis este experimentat, rezistă la presiune, ştie bine fotbalul modern, foarte muncitor, lucrează bine, se acomodează repede la condiţiile pe care le întâlneşte, la noile echipe. Acum, depinde şi de valoarea lotului. O să-şi dea seama repede de valoarea jucătorilor şi de rolurile pe care le au. A lucrat cu mine doi ani şi apoi a făcut o carieră bună, a lucrat la echipe bune. În ultimii doi-trei ani Craiova este mereu în frunte, a fost în cupele europene, este cu pretenţii, are mulţi suporteri. Marinos Ouzounidis o să reuşească repede să vadă realitatea de la echipă, trebuie ajutat şi de staff-ul său” a declarat Giannis Matzourakis la digisport.

Marinos Ouzounidis şi-a început cariera de antrenor ca secund al lui Giannis Matzurakis, la Xanthi Skoda. Născut la Bucureşti, din tată grec şi mamă româncă, Giannis Matzurakis (71 de ani) a jucat la CFR Cluj şi Rapid, a evoluat şi pentru naţionala olimpică a României, apoi a plecat în Grecia, unde a evoluat pentru PAOK şi Larissa. A antrenat apoi mai multe echipe din Grecia, inclusiv pe Olympiakos.

 

Foto: profimedia