Alb-albaştrii sub lupă

0
327

Pigliacelli – N-a avut ce apăra. A căpătat aiurea un galben, din vina lui. Probabil că nu a ieşit mingea în aut la acea fază, dar de ce o fi rămas acolo până când au ajuns adversarii în zonă şi puteau repune rapid?

Martic – Nu s-a prea văzut, nu am văzut vreo centrare spre Koljic sau învăluiri.

Donkor – Iar a făcut tampenii. Se complică aiurea, are momente de black-out. S-a împiedicat la acea fază când a luat galben, dar mai grav a fost când le-a pasat adversarilor în careu şi doar lipsa de luciditate a lui Clemence a păstrat scorul 1-0. Stă la Chiajna, o să vedem în acţiune cuplul Kelic-Tiago.

Tiago Ferreira – Meci destul de bun, n-a fost fault la duelul cu Şeroni în careu, a fost ţinere reciprocă, dar trebuie să fie mai atent la astfel de faze.

Bancu – N-a mai greşit în defensivă, a avut şi acel şut extrem de bine plasat, în prima repriză, însă portarul a avut timp să ajungă la vinclu şi să respingă.

Mateiu – De departe omul meciului, atât pentru acea execuţie cu care a adus 3 puncte, dar şi pentru travaliul şi eficienţa sa la mijloc. Poate să joace aşa tot sezonul şi tot nu va fi la naţională, fiindcă Anton este pentru Contra ce era Şoavă pentru Tata Puiu, ce era Ovidiu Petre pentru nea Piţi şi ce era Geo Flores pentru Lucescu jr.

Cicâldău – Meci bun, el a insistat şi la acea minge din care s-a născut golul.

Mihăilă – A jucat chiar mai prost decât a făcut-o la Botoşani. De această dată a avut şi nişte reacţii ciudate, de vedetă neînţeleasă de coechipieri. Ar fi bine să coboare rapid cu picioarele pe pământ, fiindcă tevatura care s-a făcut în ultima vreme în jurul său nu-i prea prieşte.

Mitriţă – Păcat, a ajuns un jucător problemă al Ligii I, arbitrii l-au luat la ochi şi fără îndoială este şi vina lui. Nu în ultimele meciuri, când a fost chiar decent, însă reacţiile sale vehemente şi unele căderi teatrale l-au adus în această situaţie, în care joacă un meci şi la următorul stă. A avut 2 şuturi bune în prima repriză, primul scos de portar, al doilea, peste poartă. Nu merita acel galben pentru simulare, în schimb merita să i se acorde fault la faza următoare, când a fost lovit evident peste picior la 20 de metri de poartă.

Meza Colli – N-a făcut un meci rău, dar nici nu se apropie de jucătorul pe care-l descriau unii atunci când a fost adus. Nu are realizări.

Koljic – E adevărat, nu a avut mingi, dar nici el nu mai are aceeaşi consistenţă în joc.

Fedele – Am putea să-l vedem mai mult, mai ales că ne-am adus aminte de golul său din tur, iar cu astfel de adversari, care se apără aglomerat, şuturile de la distanţă pot face diferenţa, cum s-a întâmplat şi acum.

Bărbuţ – A jucat puţin, pe final, nu s-a remarcat cu nimic. Păcat că Mangia nu a făcut şi a treia schimbare, Burlacu merita să joace după evoluţiile din ultima vreme.