Straton s-a despărţit de Universitatea Craiova

0
138

stratonPortarul Cătălin Straton şi-a reziliat contractul cu Universitatea Craiova. El a intrat în dizgraţia conducerii după evoluţiile sub aşteptări din play-out-ul sezonului trecut şi nu a mai fost inclus în lotul pentru cantonamentul din Austria, în locul său fiind adus portarul moldovean Calancea, care a confirmat în primele două meciuri amicale din vara aceasta.

Straton (27 de ani) a sosit la Universitatea în vara lui 2014. În primul sezon în Bănie a jucat în trei partide, două în campionat şi una în Cupa României. În anul competiţional recent încheiat a bifat 13 partide în poarta Craiovei. Straton este al patrulea jucător care pleacă de la Universitatea în vara aceasta, după Iliev, Achim şi Herghelegiu. În schimb, a fost achiziţionat un singur jucător, portarul Calancea. Pe lista disponibilizărilor mai sunt Ferfelea, Curelea şi juniorii Jurj şi Hreniuc, în timp ce Nuno Rocha nu-şi mai doreşte să continue în Bănie.

Altfel, partida amicală a Universităţii cu formaţia slovacă Zilina, programată sâmbătă seara, a fost anulată din cauza condiţiilor meteo şi a terenului apoape impracticabil, suprafeţa de joc fiind îmbibată cu apă. În locul jocului, staff-ul tehnic al Craiovei a condus o şedinţă de pregătire pe un teren adiacent. Gheorghe Mulţescu şi colaboratorii săi vor stabili astăzi dacă la începutul săptămânii vor mai perfecta un joc-test. Ultimul meci de verificare se va disputa la data de 7 iulie, adversarul urmând a fi stabilit.