Alexandra Presură, deputat PSD de Dolj, alături de tineri chiar de ziua lor

0
785

Alexandra Presură, deputat PSD de Dolj a fost prezentă de Ziua Naţională a Tineretului alături de tinerii social-democraţi, unde le-a vorbit despre edzcaţie, despre politică despre activitatea parlamentară.

“Ziua Natională a Tineretului, am avut plăcerea să fiu alături de colegii mei la două evenimente importante.

Împreună cu colegii de la TSD, Mihai Ghigiu – președinte TSD, Adrian Rândunică – secretar TSD, Cezar Stancu – președite TSD Sector 3, administratorul public al judetului Dolj, Cosmin Durle, primarul comunei Desa, Relu Anghelof, şi presedintele PSD Calafat, Mihai Cotea, am lansat Caravana Educaţie, un proiect național desfășurat sub forma unei caravane prin care ne dorim să mergem la “firul ierbii”, la cei care au cea mai mare nevoie de noi: copii din mediu rural şi urban mic aflați în pragul primului examen serios: evaluarea națională.

22 de elevi, din Calafat, Desa şi Ciupercenii Noi vor beneficia de acest proiect. Nu dorim să substituim sistemul de învățământ românesc, ci să oferim un ajutor suplimentar tuturor acelora care apreciaza că au nevoie pentru promovarea evaluării naționale.

Succesul acestui demers va fi meritul total al elevului, părinților, profesorilor și întregului sistem de învățământ pe care l-au urmat în cei 8 ani.

Le multumesc tuturor colegilor care s-au implicat in demararea acestui proiect! 

   În a doua parte a zilei, parlamentarul doljean  s-a întâlnit cu tinerii din organizaţia TSD Dolj şi a discutat despre dezvoltarea unor proiecte în viitorul apropiat, despre organizaţia de tineret dar şi despre cât este de importantă implicarea tuturor, în comunitate.

La această intalnire a fost alaturi de noi si presedintele Consiliului Judetean Dolj, Cosmin Vasile, secretar PSD Dolj, care a transmis de asemenea un mesaj celor prezenţi cu ocazia  Zilei Naţională a Tineretului. 

Le mulţumesc tuturor colegilor care ne-au fost alături azi!  

LA MULTI ANI TUTUROR TINERILOR DE ZIUA NATIONALA  A TINERETULUI!